Vacature: Kok

Als uitbreiding van ons team zijn we vanaf de zomer op zoek naar een kok in een fulltime functie. Minder uren is eventueel ook met elkaar af te spreken. Je komt te werken met enthousiaste collega’s in de keuken met het mooiste uitzicht van de stad!

Veel van je werkuren zullen overdag zijn, dus er blijft naast het werk tenminste tijd over voor nog meer leuke dingen in het leven. Hemels is dagelijks geopend vanaf tien uur. Overdag serveren we gebak, broodjes, soep en salades. En met borreltijd natuurlijk snacks! ’s Avonds zijn we alleen geopend voor groepen. Hiervoor werken we met een groepsmenu waarvoor we alles vers bereiden.

We verwachten van jou een goeie werklust, collegialiteit en ervaring.

Interesse? Stuur je CV naar info@grandcafehemels.nl en kom op gesprek. Of maak een afspraak met Gertjan Horst om eens geheel vrijblijvend te komen kijken en beleven.

Graag tot ziens in Hemels!!

Vacature: Bedieningsmedewerker in de weekenden

Ter uitbreiding van het gezelligste bedieningsteam van de stad zijn we op zoek naar een leuke nieuwe collega. Als medewerker bediening sta je op de vloer en voorzie je de gasten van lekkere drankjes, smakelijke gerechten en een hoop gezelligheid. Tijdens je dienst krijg je een taak toegewezen; wijk lopen, achter de bar werken of een ondersteunende taak. Tijdens je eerste weken bij ons zul je worden ingewerkt voor al deze taken.

Ervaring in de horeca is een pré maar niet strikt noodzakelijk!

Interesse? Stuur je CV naar info@grandcafehemels.nl en kom op gesprek!