Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een heerlijk en gezellig diner met uw familie, vrienden, collega’s en kennissen? Hemels is de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst! Centraal gelegen in de historische binnenstad van Amersfoort biedt Hemels prachtige mogelijkheden voor een heerlijk samenzijn.

Wij hebben veel ervaring met het plannen en verzorgen van diners voor groepen van allerlei groottes, settings en samenstellingen. Van formeel zakelijke diners tot informele etentjes onder collega’s, naar grootschalige familie bijeenkomsten en klein en knusse vriendenborrels.

De mogelijkheden bestaan uit (maar zijn niet beperkt tot):

U dinert met z’n allen in een gezellige besloten ruimte en zover mogelijk aan één tafel. Hemels beschikt over vier verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor een geslaagd diner: Boogzaal, de Bar, Glas-in-Lood-Zaal en de Bovenzaal op zolder. Iedere ruimte heeft zijn eigen stijl en charmes.
In de zalen serveren we een heerlijk drie-gangen-menu voor u en uw gezelschap. Dit menu kunnen wij met elkaar samenstellen. Per gang krijgen de aanwezigen drie of twee keuzes om ter plaatse te kiezen. Het menu ligt op tafel bij binnenkomst en heeft ruimte voor een persoonlijke tekst. Met deze tekst onderstreept u de gelegenheid van de avond nog eens extra!
Ter indicatie van de inhoud  van een menu kunt u denken aan:

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, oude Beemsterkaas, augurk, rode ui, gefrituurde tuinbonen en sla

Makreel Americain in schuitjes van Litte Gem sla met Amsterdamse uitjes en Vlaamse mayonaise

Salade Muhammara met bulgur, daarbij geroosterde Mediterrane groentes, abrikozen en cashewnoten

***

Diamanthaasjes van de schouder van het rund met stroganoff saus, seizoensgroentes en ovengegaarde Rosevalaardappels

Gebakken filet van de schelvis met Franse Antiboise saus, groene groentes en ovengegaarde Rosevalaardappels

Geroosterde groene asperges met een vegan taartje van pompoen en aardgroentes met polenta, daarbij een tomatencitroenchutney en gegrilde groentes

***

Chocolade brownie met rood fruit en een bol vanille roomijs

Witte chocolade cheesecake met lemon curd en rood fruit

Drankjes kunnen op twee manieren: (1) Nacalculatie, we noteren wat u en uw gezelschap drinkt en dit rekent u achteraf af. (2) Onbeperkt drinken, voor 17,50 per persoon kan de eerste twee uur van de lang onbeperkt worden gedronken van de “Hollandse bar”; oftewel alle tapbieren, alcohol vrij bier, huiswijnen, alle frisdranken en alle koffies en theesoorten. Ieder uur extra is 6,50 p.p..