Grand Café & Restaurant Hemels gelooft in een persoonlijke aanpak voor organisatoren van zakelijke evenementen of grote groepen. We hebben veel ervaring met het verzorgen van bijeenkomsten. Uw wensen zullen dan ook altijd samen met deze ervaring een onvergetelijk evenement opleveren. Ons monumentale pand in hartje Amersfoort leent zich uitstekend voor bijeenkomsten van families, vriendengroepen, bedrijven, netwerkorganisaties en trainingsbureaus. We hebben drie verschillende ruimtes die u kunt gebruiken voor uw bijeenkomst.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een offerte ontvangen? Stuur dan een bericht naar info@grandcafehemels.nl en we kunnen u precies vertellen hoe we samen uw bijeenkomst tot een zintuig-prikkelend evenement kunnen transformeren.

Offertes voor vergaderingen bestaan uit de volgende onderdelen:
– Zaalhuur
– Drankarrangement waar u zelf onbeperkt koffie/thee/water kunt schenken
– Gebruik van beamer/flipover/vergaderaccessoires
– Optioneel een lunch op een afgesproken tijd (op de zaal of in het café)

Bovenzaal
Groepen tot 30 personen.
Onze Bovenzaal heeft uitzicht op de binnenstad van Amersfoort. Een zaal met een oud-Hollands karakter, in de nok van ons pand, onder de balken. De ruimte is voorzien van een airconditioner. De Bovenzaal is een mooie ruimte voor:

U-vorm opstelling tot 16 personen
Theater 25 personen
Dineropstelling tot 25 personen
Receptie opstelling tot 30 personen

Bovenzaal

Eerste verdieping Voorkant
De eerste verdieping is groter dan de Bovenzaal. De ruimte is op te delen in aparte gedeelten; handig voor groepen die meerdere workshops tegelijk houden.
De eerste verdieping is geschikt voor:
U-vorm opstelling tot 18 personen
Theateropstelling tot 40 personen

Eerste Verdieping Voor

De eerste verdieping Achter (Het oude Pakhuis)
Gezelschappen tot 22 personen kunnen ook terecht in het oude Parkhuis. Kenmerkend van de ruimte is het grote glas-in-lood-raam en het vele glas van het binnenplaatsje. Deze ruimte is enkel per trap bereikbaar, er is geen lift. De ruimte is niet volledig afgesloten van de begane grond, het is niet mogelijk absolute stilte te garanderen.

Eerste Verdieping Achter

De twee ruimtes op de eerste verdieping zijn samen te boeken. Bij elkaar biedt dit zitplaatsen voor een gezelschap tot 85 personen of een staande receptie tot 120 personen.