Update 2 februari: Gedurende de harde lockdown is Hemels geheel gesloten. Helaas is afhalen ook niet mogelijk. We hopen van harte zo snel mogelijk de deuren weer te kunnen openen!

De High Beer voor Twee is vanaf nu ook af te halen! Een heerlijke aangeklede borrel voor zomaar of een speciaal moment! Een totaalpakket voor twee personen voor 57 euro.

Bij de High Beer voor Twee van Hemels krijg je het volgende:

Uit onze hele bierkaart kies je maar liefst ZEVEN biertjes, dus drie voor jezelf, drie voor je lotgenoot en één om te delen. Alle speciaalbieren doen mee; Chouffe, Duvel, Vedett, Liefmans, de Koninck, Brouwerij het IJ, enzovoort!

Daar horen uiteraard hapjes bij! Per persoon krijg je twaalf verschillende hapjes te proeven. Te weten:

Nacho’s met kaas uit jouw oven met dip en chilisaus
De Spaanse gedroogde worst Fuet
Gemarineerde spareribs uit de/jouw oven
Yakitori spies van malse kippendij uit jouw oven
Hooglands desembrood met twee dipjes
Nootjes
Olijven en zoet-zuur
Kaasplank met Oude Reypenaer, oude geitenkaas en oude Beemsterkaas
Duitse stijl Flammkuchen met spek, zure room en kaas uit jouw oven.

Om de warme onderdelen lekker op temperatuur en vers op tafel te kunnen zetten geven we jou bakjes met simpele instructies mee. Hoe simpel? Bijv. Je zet je oven op 180 graden en zet de bakjes er 5 of 10 minuten in. Op de bakjes staat precies wat je moet doen! Alles is al gaar, je hoeft het alleen op te warmen! Kan niet misgaan, toch?

Tijdelijk krijg je twee bierglazen cadeau! Zolang de voorraad strekt ontvang je een bierglas van het biertje wat je als “eerste” en “tweede” kiest!

Bestellen kan telefonisch (033-4627770), per mail (info@grandcafehemels.nl) of via onze webshop. Proost en eet smakelijk!