3 gangen keuze menu  
€31,50 p.p.

Voor groepen vanaf 25 personen serveren wij een heerlijk drie-gangen diner.

High Wine
€28,50 p.p.

Kom uitgebreid genieten van elkaars gezelligheid tijdens een heerlijke High Wine. Van de gehele kaart kun je vier wijnen kiezen die jou het lekkerst lijken. Om je te helpen kiezen krijg je een uitgebreide beschrijving van de smaken van de wijnen en hoe deze verkregen zijn. Dit alles terwijl je twee gangen borrelhapjes krijgt.       

High Wine Deluxe
€35,00 p.p.

Voor diegenen die wat langer willen blijven om bij te praten en te borrelen hebben we ook de High Wine Deluxe. Je geniet van onze High Wine met daarbij een heerlijke zoete afsluiter; onze welbekende Hemelse cheesecake van witte chocolade met lemoncurd. Daarbij schenken we een passende dessertwijn.  

High Wine Tower Tour
€33,50 p.p.

Onder begeleiding van een gids beklim je de Lieve Vrouwe Toren. Wanneer je op 93 meter hoogte exact in het midden van Nederland bent aangekomen geniet je van het uitzicht en kun je wellicht al een blik werpen op Hemels alwaar je een heerlijke High Wine gaat doen. Vier wijnen naar keuze en een “toren” van hapjes.       

High Beer
€28,50 p.p.

Kom in stijl borrelen. Met een High Beer kun je vier bieren van de gehele kaart kiezen die samen met twee gangen aan lekkere borrelhapjes worden geserveerd aan jou aan je plezante gezelschap.

Raddraaiersmaal
€21,50 p.p.

De doorgangen van beroemde Koppelpoort moesten vroeger elke dag geopend worden. Sterke mannen en vrouwen waren hier voor nodig! Met een privégids ontdekt u de rol van de raddraaier.

Whiskydiner
€79,00 p.p.

Vijf keer peer jaar organiseren we samen met Reinder Carton van Single Malt Matters een whisky-spijs diner. Tijdens deze avonden worden er zes whisky’s geproefd met vijf passende gerechten.

Samen Hemels lunchen
€16,50 p.p.

Kom je met 8 personen of meer en wil je lekker maar snel komen lunchen bij ons? Wellicht is het luncharrangement dan iets voor jou en je gezelschap.