3 gangen keuze menu  
€31,50 p.p.

Van donderdag tot en met zaterdag serveren we vanaf 17:00 heerlijke dinergerechten. Onze dinergerechten zijn terug te vinden aan de rechterkant van de menukaart. Voor €31,50 kun je zelf een drie gangen menu samenstellen.     

High Wine          
€28,50 p.p.

Kom uitgebreid genieten van elkaars gezelligheid tijdens een heerlijke High Wine. Van de gehele kaart kun je vier wijnen kiezen die jou het lekkerst lijken. Om je te helpen kiezen krijg je een uitgebreide beschrijving van de smaken van de wijnen en hoe deze verkregen zijn. Dit alles terwijl je twee gangen borrelhapjes krijgt.       

High Wine Deluxe
€35,00 p.p.

Voor diegenen die wat langer willen blijven om bij te praten en te borrelen hebben we ook de High Wine Deluxe. Je geniet van onze High Wine met daarbij een heerlijke zoete afsluiter; onze welbekende Hemelse cheesecake van witte chocolade met lemoncurd. Daarbij schenken we een passende dessertwijn.    

High Beer
€28,50 p.p.

Kom in stijl borrelen. Met een High Beer kun je vier bieren van de gehele kaart kiezen die samen met twee gangen aan lekkere borrelhapjes worden geserveerd aan jou aan je plezante gezelschap.

Raddraaiersmaal
€21,50 p.p.

Wil je Amersfoort leren kennen? Boek een Raddraaiersmaal en ontdek de geheimen van onze mooie stad. Na de rondleiding langs onder andere de Koppelpoort komen jullie lekker uitgebreid lunchen bij ons in de Langestraat.        

Whiskydiner
€79,00 p.p.

Vijf keer peer jaar organiseren we samen met Reinder Carton van Single Malt Matters een whisky-spijs diner. Tijdens deze avonden worden er zes whisky’s geproefd met vijf passende gerechten.

Samen Hemels lunchen
€16,00 p.p.

Kom je met 8 personen of meer en wil je lekker maar simpel (broodje+drankje) komen lunchen bij ons? Wellicht is het luncharrangement dan iets voor jou en je gezelschap. 

High Wine Tower Tour 
€33,50 p.p.

Onder begeleiding van een gids beklim je de Lieve Vrouwe Toren. Wanneer je op 93 meter hoogte exact in het midden van Nederland bent aangekomen geniet je van het uitzicht en kun je wellicht al een blik werpen op Hemels alwaar je een heerlijke High Wine gaat doen. Vier wijnen naar keuze en een “toren” van hapjes.