Maak van je High Wine een extra speciale beleving met de uitbreiding van de indrukwekkende Tower Tour. Onder begeleiding van een privé-gids beklimmen jullie de 93 meter hoge Onze Lieve Vrouwetoren. Onderweg wordt er uitleg gegeven over de kerktoren die exact midden in Nederland staat! Boven aangekomen kun je genieten van het spectaculaire uitzicht.
Na de afdaling is het tijd voor de High Wine bij Hemels. Tijdens deze uitgebreide borrel mogen er vier wijnen per persoon van de wijnkaart worden gekozen. Daarbij komen er twee gangen met hapjes op tafel. In zijn volledigheid bestaat de High Wine Tower Tour uit het volgende:

– Beklimming van de Onze Lieve Vrouwe Toren onder begeleiding van een stadsgids
– U daalt af en loopt naar Hemels voor de High Wine:
– Een glas Prosecco vooraf
– Drie wijnen naar keuze van de hele wijnkaart
– Mini kaasplankje met twee kazen, appelstroop en vijgenbrood
– Nootjes en olijven
– Gedroogde Spaanse worst
– Sandwiches met vlees, vis en vegetarisch beleg
– Bittergarnituur met loempia, bitterbal, kaassoufflé en kipnugget met dipsaus
– Cocktail wrap met carpaccio, oude kaas en truffelmayonaise
– Een karaf water voor de dorst

Kosten: 44,50 per persoon.
Dit arrangement is te boeken vanaf 5 personen. Komt u met minder? Geen probleem, u betaalt enkel de extra kosten voor de beklimming; 9,50 euro per ontbrekend persoon. Voorbeeld: U wilt met 3 personen de High Wine Tower Tour doen. U betaalt voor 3 personen 3×42 en daarnaast voor de twee ontbrekende personen 2×9,50=19 euro.
Het boeken van de gidsen kost tijd, om deze reden is het aan te raden minimaal 5 dagen voor het geplande uitje dit arrangement per mail te boeken. De reservering is pas definitief na de bevestiging vanuit Hemels. De starttijd van de High Wine is dagelijks tussen 12.00 en 15.00. De zaterdag is daar een uitzondering op: starttijd tussen 15.00 en 16.00.