Vacature: (basis)Kok

Als uitbreiding op het gezelligste keukenteam van de stad zijn we op zoek naar een leuke nieuwe collega. Als kok binnen Hemels help je mee om de lunch en groepsdiners mee te geven, help je met de mise en place, houd je de keuken schoon en zorg je voor een soepele gang van zaken! Hemels is dagelijks overdag open en ’s avonds voor geboekte groepen. Met jouw hulp kunnen we nog meer gasten blij maken!

Interesse? Stuur je CV naar info@grandcafehemels.nl en kom op gesprek.

Vacature: Bedieningsmedewerker in de weekenden

Ter uitbreiding van het gezelligste bedieningsteam van de stad zijn we op zoek naar een leuke nieuwe collega. Als medewerker bediening sta je op de vloer en voorzie je de gasten van lekkere drankjes, smakelijke gerechten en een hoop gezelligheid. Tijdens je dienst krijg je een taak toegewezen; wijk lopen, achter de bar werken of een ondersteunende taak. Tijdens je eerste weken bij ons zul je worden ingewerkt voor al deze taken.

Ervaring in de horeca is een pré maar niet strikt noodzakelijk!

Interesse? Stuur je CV naar info@grandcafehemels.nl en kom op gesprek!

Vacature: Afwasser

Houd jij er van om alles schoon en blinkend te hebben en te helpen in een gezellig hardwerkend team? Dan zijn we op zoek naar jou. Als medewerker in de spoelkeuken zorg je dat de afwas weggewerkt wordt het keukenteam de juiste spullen kan gebruiken voor hun gerechten.

We zoeken iemand die doordeweeks en/of in het weekend kan werken.

Interesse? Stuur je CV naar info@grandcafehemels.nl en kom op gesprek!