GEZOCHT: ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Als uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok in een fulltime functie. Je komt te werken met enthousiaste collega’s in de keuken van het mooiste grand café van de stad!

In de regel werkt een fulltimer vier dagen, dus er blijft naast het werk tenminste tijd over andere leuke dingen in het leven. Eventuele overuren worden tijd-voor-tijd verrekend of uitbetaald.

We verwachten van jou een goede werklust, collegialiteit en flink wat ervaring. Het zou fijn zijn als je in het bezit bent van een leermeestersdiploma of bereid bent dit te halen.

Het salaris zal goed zijn en passend bij je ervaring en prestaties.

Interesse?
Stuur je CV naar info@grandcafehemels.nl en kom op gesprek. Of maak een afspraak met Gertjan Horst om eens geheel vrijblijvend te komen kijken en beleven.

Graag tot ziens in Hemels!

GEZOCHT: AFWASSER

Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van alles soorten servies, bestek en spullen die de koks gebruiken. De afwasser is degene die de keuken afsluit en samen met de koks schoonmaakt. Je werkt in een informele sfeer tussen professionele koks en mede-afwassers. Geen ervaring? Geen probleem, je krijgt een spoedcursus van ons. Wel ben je minimaal 16 jaar oud. We zijn op zoek naar iemand die in de middag en in de avonden kan werken. Stuur een bericht waarin je je voorstelt per mail naar info@grandcafehemels.nl en kom op gesprek.