Staat de dag volgepland met leuke dingen om te doen? Is de lunchpauze aan de krappe kant? Boek dan nu onze snelle maar smakelijke twee-gangen-lunch! We serveren per persoon een heerlijke kop soep naar keuze en daarna luxe sandwiches “voor uit het vuistje”. De sandwiches van desembrood zijn belegd met bijvoorbeeld Parmaham, truffelmayonaise en cherrytomaat/Makreel Americain met Vlaamse mayonaise en Amsterdamse ui/Rode bieten humus met gegrilde paprika en gefrituurde tuinbonen. Daarbij komt een drankje naar keuze (wijn, bier, frisdrank, koffie, thee, sap).

Hoe snel is “snel”? Als u een beetje door-eet kunt u binnen het uur weer buiten staan. Dan is er nog genoeg tijd voor wandelingen, rondvaarten, spellen en andere leuke activiteiten! Uiteraard mag u ook lekker de tijd nemen!

Deze snelle lunch kost 21,50 per persoon en is te boeken vanaf 8 personen. Reserveren kan per mail naar info@grandcafehemels.nl. Graag horen we wanneer en hoe laat u komt, met hoeveel personen en of er eventuele dieetwensen zijn.