Sinds 2012 organiseert Reinder Carton, eigenaar van Single Malt Matters, in samenwerking met Gertjan Horst, eigenaar van Grand Café Restaurant Hemels, het “Hemels Whiskydiner” in Amersfoort. Inmiddels hebben zij samen al tientallen whiskydiners georganiseerd.

Tijdens de whiskydiners worden 5 Schotse single malts gekoppeld aan 5 gerechten die qua geur en smaak Hemelse combinaties opleveren. Belangrijk om te weten: op basis van de geur- en smaakkarakteristieken van de whisky’s die Reinder selecteert – creëert de chefkok van Hemels zijn gerechten, dus niet andersom. Dat maakt onze avonden uniek!

Laat uzelf betoveren tijdens de avondvullende presentaties die Reinder met veel passie voor het Schotse levenswater voor u creëert. Aan de hand van bijzondere films, anekdotes en wetenswaardigheden over whisky neemt hij u mee op reis naar Schotland! Ieder diner is anders en ieder jaar presenteert Reinder vijf verschillende thema’s.

Op www.hemelswhiskydiner.nl zijn de data te vinden en kan er worden opgegeven voor deelname.